Valbescherming Adembescherming Veiligheidsbrillen PBM

Home

 

Hütter Veiligheid kent een lange historie in de veiligheidbranche. In 1909 opgericht als optiekbedrijf, heeft Hütter zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier van veiligheidsproducten met een breed leveringsprogramma veiligheidsproducten. Daarnaast ontwikkkelt, fabriceert, levert en installeert Hütter gebouwgebonden ankerpunten, lijnsystemen voor verschillende toepassingen en hekwerk. Het in eigen beheer ontwikkeld Scope programma wordt succesvol aan de binnen- en buitenlandse markten geleverd.

 

Wij staan voor een goede samenwerking met klanten, het leveren van kwaliteitsproducten en het verlenen van een goede service. Hütter Veiligheid is uw betrouwbare en ervaren partner op het gebied van arbeidsveiligheid.


handtekening_paul3.jpg
P.C.W. van Valkenhoef
DIRECTEUR / EIGENAAR


 

 

Laatste Nieuws

Service

Informatie

 

Nieuw bij ATLAS!

 

Sportline_Image_700Px_Breite.jpg

 

Onlangs heeft ATLAS een veiligheidsschoenenlijn geïntroduceerd gemaakt van Alcantara, een licht kunststof materiaal wat heel goed ademt. Ideaal voor in een warm magazijn, waar veiligheidsschoenen verplicht zijn maar waar geen zuren of andere chemicaliën aanwezig zijn. Deze zijn ook geschikt voor mensen die normaal op kantoor zitten maar af en toe in een ruimte komen waar veiligheidsschoenen vereist zijn, of voor installateurs die bij mensen thuis over de vloer komen.