Over Hütter Veiligheid


Missie

Hütter Veiligheid ontwikkelt, produceert en vermarkt producten om veiliger te kunnen werken. Het is onze missie om de veiligheid van medewerkers tijdens het werk verder te verhogen door het ontwikkelen en leveren van innoverende producten die zich onderscheiden in prijs en kwaliteit. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze commerciële partners te begeleiden en te laten delen in onze kennis van het product, de toepassing ervan, de markt en ontwikkelingen hierin. De kwaliteit van deze dienstverlening wordt bepaald door die van onze eigen medewerkers. Goede werkverhoudingen, aandacht voor kwaliteit en een bevredigend rendement voor alle betrokkenen is voor ons een belangrijk aandachtspunt.


Visie

Onze visie is om een firma te worden/te zijn die zich onderscheidt door  effectiviteit, efficiency, goede en eerlijke zakenethiek, flexibiliteit and dynamiek in de ontwikkeling van veiligheidsproducten. Hiermee kan Hütter aan de verwachtingen van de klanten in de Europese Unie voldoen, of zelfs overstijgen. Daarmee wil de onderneming Hütter zich verzekeren van een duurzame groei, winstgevendheid en continuïteit.  Het behalen van deze doelen stelt Hütter in staat om te investeren in nieuwe projecten, die in lijn zijn met genoemde missie en de kernwaarden van het bedrijf.

Waarden van Hütter zijn betrokkenheid en toewijding aan
• kwaliteit
• klanttevredenheid
• eerlijk zaken doen
• verbeteren en constant innoveren 
• het creëren van veiligere werkomgevingen 
• aangaan en verbeteren van langdurige zakelijke relativalues.

Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...