Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen. 


Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...Adembescherming

FIJNSTOFMASKERS


Stoffig werk en toch schone longen? Stofmaskers bieden uitkomst bij tijdelijke werkomstandigheden in stoffige omstandigheden. Van onschadelijk fijnstof FFP1 tot en met schadelijk fijnstof FFP3, bacteriën en virussen.

MEER INFORMATIE

HALFGELAATSMASKERS


Professionele halfmaskers met een uitgebreid toepassingsgebied, dankzij de verwisselbare filters. Ons programma halfmaskers van Scott staat bekend om zijn uitstekende bescherming, hoogwaardige materialen en uitgekiend gebruiksgemak.

MEER INFORMATIE

VOLGELAATSMASKERS


Volgelaatsmaskers zijn een onmisbare bescherming tijdens gezondheidsbedreigende werkomstandigheden waar gevaarlijke gassen en stoffen vrijkomen. Ze bieden goede bescherming aan de luchtwegen, de ogen en het gelaat. Ook leverbaar in combinatie met een veiligheidshelm of laskap.


MEER INFORMATIE

AANBLAASUNITS


Schone ademlucht op maat. Dat krijgt u met de aanblaasunits van Scott. Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en met een uitgebreid assortiment aan gelaatstukken en filterbussen. Met een aanblaasunit bent u verzekerd van hoogwaardige adembescherming en veel gebruikscomfort.

MEER INFORMATIE

ADEMLUCHTSYSTEMEN


Zijn uw werkomstandigheden zodanig belastend voor uw gezondheid dat u onafhankelijke adembescherming nodig heeft? Hütter Veiligheid helpt u graag met de opzet van uw ademluchtsysteem. U kunt vertrouwen op een gedegen advies en in de praktijk beproefde producten.

MEER INFORMATIE

FILTERS


Een uitgebreide keuze uit topkwaliteit filters en filterbussen. De Scott Pro2000 filters combineren een gering gewicht met een lage weerstand en een hoger absorptievermogen. Een gedegen productlijn met een uitstekende prijs/prestaties-verhouding.

MEER INFORMATIE

LUCHTPAKKEN


In gezondheidsbedreigende werksituaties waarbij adembescherming én beschermende kleding nodig zijn, is geventileerde kleding een uitkomst. Hütter heeft al meer dan 30 jaar ervaring in deze gespecialiseerde kleding met toepassingen o.a. in de farmaceutische, chemische, petrochemische en nucleaire industrie en laboratoria.

MEER INFORMATIE

RED- EN VLUCHTMASKERS


De Pels SCU is het ideale red- en vluchtmasker. “Levensredder” in situaties waar rook of gas de zuurstof heeft verdreven of waar de contaminatie zodanig is dat onafhankelijke adembescherming de enig juiste bescherming biedt. De toepassingen zijn talrijk: in de chemische industrie, bij transport van gevaarlijke vloeistoffen, maar ook in kantoorgebouwen, bedrijven en hotels.

MEER INFORMATIE