Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...Producten

PROFILEĀ² HALFGELAATSMASKER

 

De Profile² is perfect in evenwicht, gebruikersvriendelijk en heeft een modern design. Het kan worden gebruikt met een groot aantal verschillende en uiterst efficiënte Scott Pro² gas-, deeltjes en gecombineerde filters voor adembescherming bij een groot aantal toepassingen.
Nominale Protectie Factor : 50

MEER INFORMATIE


PROFILEĀ² HALFGELAATSMASKER READY-PACK A2-P3

 

De Profile² Ready-Pack A2-P3 is 'een kant en klaar' te gebruiken halfgelaatsmasker dat zeer geschikt is voor de spuit- en verfindustrie. De Profile² halfgelaatsmasker is perfect in evenwicht, gebruikersvriendelijk en heeft een modern design.
Nominale Protectie Factor : 50

MEER INFORMATIE


PROFILE60 HALFGELAATSMASKER


De Profile60 is een halfgelaatsmasker dat speciaal werd ontworpen voor optimaal comfort en veiligheid. De Profile60 maakt gebruik van Pro² dubbelfilters die speciaal zijn ontworpen voor een uitstekende balans en een maximale gebruiksduur.
Nominale Protectie Factor : 50

MEER INFORMATIE


PROFILE40 HALFGELAATSMASKER

 

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
De Profile40 is een topklasse halfgelaatsmasker dat speciaal werd ontworpen voor ultiem comfort en veiligheid. Het heldere gelaatsmasker is zo gevormd dat het eenvoudig afdicht zonder druk en zodat de afdichting gedurende het gebruik ononderbroken bewaard blijft. De Profile40 kan worden gebruikt met een uitgebreide reeks Pro2000 filters tot 300 gram.
Nominale Protectie Factor : 50

MEER INFORMATIE


AUTOFLOW HALFGELAATSMASKER

 

Dit halfgelaatsmasker wordt gebruikt in combinatie met de Autoflow aanblaasunit. Met de speciale EN-schroefdraad wordt het halfmasker op de slang van de Autoflow aangesloten.
Nominale Protectie Factor : 200

MEER INFORMATIE


SILAIR HALFGELAATSMASKER VOOR PERSLUCHT


Het Silair masker is geschikt voor aansluiting op het persluchtleidingnet. Het masker is uitgevoerd met twee uitademventielen en een vaste aansluiting met slang en snelkoppeling om onder andere aan de regulateurriem gekoppeld te worden.
Nominale Protectie Factor : 200

MEER INFORMATIE