Voor de gebruiker is het zeer belangrijk dat een volgelaatsmasker prettig zit. Een masker drukt meestal enigszins op het gezicht, het is warm, soms lastig en zorgt voor een grotere ademweerstand. Redenen genoeg om een zo groot mogelijk comfort na te streven. Het Hütter assortiment biedt u de keuze uit comfortabele producten die zijn toegespitst op uw werksituatie en zorgen voor uitstekende adembescherming.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op... 

Producten

SARI VOLGELAATSMASKER


Het Sari masker is een praktisch en goed volgelaatsmasker dat eenvoudig te onderhouden is en de drager een bijzonder comfort biedt. Door de anatomische vormgeving en de brede aansluitranden is één maat voor iedereen geschikt.
Nominale Protectie Factor : 2000

MEER INFORMATIE


SARI VOLGELAATSMASKER TRIPLEX


Het Sari Triplex masker is een praktisch en goed volgelaatsmasker dat voorzien is van een Triplex ruit. Het biedt de drager een bijzonder goed draagcomfort. Door de anatomische vormgeving en de brede aansluitranden is één maat voor iedereen geschikt.
Nominale Protectie Factor : 2000

MEER INFORMATIE


PROMASK VOLGELAATSMASKER


Het Promask volgelaatsmasker, heeft zijn nut al bewezen in een groot aantal industriële toepassingen. De T-vormige gelaatsafdichting is zeer efficiënt en zorgt voor een minimale druk op het gelaat. De Promask is een kwaliteitsmasker gemaakt van EPDM rubber en heeft een panoramisch vizier voor een maximaal blikveld.
Nominale Protectie Factor : 2000

MEER INFORMATIE


VISION VOLGELAATSMASKER


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
Het Vision volgelaatsmasker biedt een optimaal comfort en is zeer aantrekkelijk voor dragers, omdat het vizier zorgt voor een onbeperkt (98%) blikveld. Het vizier is zowel verticaal als horizontaal gekromd, maar behoudt een optisch perfect zicht. Het is bovendien standaard hard-gecoat zodat het bestand is tegen oplosmiddelen en een betere krasbestendigheid heeft.

MEER INFORMATIE


VOLGELAATSMASKER 731


BIJZONDER LAAG GEPRIJSD MASKER!
Zeer economisch geprijsde volgelaatsmasker type 731 voorzien van een panoramische polycarbonaat vizier dat tevens krasbestendig is. Dit masker is te gebruiken met de Pro2000 filterpatronen.

MEER INFORMATIE


AUTOMASK GELAATSSCHERM

 

EEN UNIEK EN BIJZONDER PRODUCT! 
De Automask is een heel comfortabel gelaatsscherm dat tijdens het gebruik niet op het gelaat drukt, maar met zacht schuimmateriaal op het gelaat aansluit. De Automask is de ideale oplossing voor werkzaamheden waarbij adem- en oogbescherming nodig is en de drager optimaal comfort wenst.
Nominale Protectie Factor : 50

MEER INFORMATIE


AUTOMASK GELAATSSCHERM LITEHOOD


De Litehood is een uitbreiding op de Automask. Deze kap beschermt het hoofd en de nek en is speciaal geschikt voor de land- en tuinbouw, de farmaceutische industrie en voor spuitwerkzaamheden.
Nominale Protectie Factor : 500

MEER INFORMATIE


AUTOMASK GELAATSSCHERM (PERSLUCHT)


Deze versie van het Automask is voorzien van een soepele rubberen slang voor aansluiting op de ademluchtpersluchtleiding. Het Automask is de ideale oplossing voor werkzaamheden waarbij adem- en oogbescherming nodig is en de drager optimaal comfort wenst.
Nominale Protectie Factor : 200

MEER INFORMATIE


AUTOMASK GELAATSSCHERM LITEHOOD (PERSLUCHT)


Deze versie van het comfortabele Automask Litehood is voorzien van een soepele rubber slang voor aansluiting op de ademluchtpersluchtleiding. De Automask is de ideale oplossing voor werkzaamheden waarbij adem- en oogbescherming nodig is en de dragen een optimaal comfort wenst. Het masker wordt in combinatie met de Scott regulateurriem gebruikt.
Nominale Protectie Factor : 200

 

 

MEER INFORMATIE


PROVIZOR GELAATSSCHERM


De Provizor is een uniek product. Het is geen volgelaatsmasker en geen luchtscherm. Het biedt de gebruiker een uitgebalanceerd comfort, omdat het aan de randen zeer zacht is. De Provizor is een echte aanrader in combinatie met Autoflow of Proflow, maar kan ook op de ademluchtleiding worden aangesloten met de regulateurriem.
Nominale Protectie Factor : 50

MEER INFORMATIE


PROMASKĀ² VOLGELAATSMASKER


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
De Profile² is een dubbelfilter volgelaatsmasker dat bijzonder goed is uitgebalanceerd en zeer compact is. Ideaal voor gebruik in omstandigheden waarin slechts weinig ruimte is. Dit masker is te gebruiken met de Pro² filterpatronen.

MEER INFORMATIE


PROMASK VOLGELAATSMASKER (GECOATE RUIT)


Het Promask volgelaatsmasker (gecoate ruit) heeft een ander vizier dan het standaard Promask. Dit vizier biedt een betere bescherming tegen krassen en oplosmiddelen. De Promask is een kwaliteitsmasker gemaakt van EPDM rubber en heeft een panoramisch vizier voor een maximaal blikveld.
Nominale Protectie Factor : 2000

MEER INFORMATIE


PROMASK VOLGELAATSMASKER (COMBI)


Het Promask (combi) volgelaatsmasker is voorzien van twee aansluitingen; EN-genormeerd schroefdraad voor een filterbus of slang van de Autoflow en een aansluiting voor een persluchtslang. Het Promask is een kwaliteitsmasker gemaakt van EPDM rubber en heeft een panoramisch vizier voor een maximaal blikveld.
Nominale Protectie Factor : 2000

MEER INFORMATIE


ALBATROSS LASHELM


De Albatross lashelm biedt bescherming bij lichte industriële werkzaamheden en is zeer licht van gewicht.

MEER INFORMATIE


PROCAP WELDING LASHELM


De Procap Welding lashelm is een speciaal ontwikkelde helm voor laswerkzaamheden in de zwaardere industrie. Het lasframe is een sterke, lichtgewicht polyamide constructie waaraan eenvoudig een laslens kan worden bevestigd. De Procap Welding heeft een groot (110 x 90 mm) opklapvizier waarin verschillende sterkten lasfilters kunnen worden geplaatst.

MEER INFORMATIE


PROCAP ADEMBESCHERMINGSHELM


EEN UNIEK PRODUCT! TOTALE HOOFDBESCHERMING!
De Procap adembeschermingshelm is een speciaal ontwikkelde helm voor werkzaamheden in de zwaardere industrie. De Procap bestaat uit een harde, tegen hitte en gesmolten metaal bestendige, versterkte polyamide schaal, een verstelbaar hoofdharnas, gelaatsafdichting, luchtdistributiekanaal binnen in de schaal en een frame voor het opklapvizier.

MEER INFORMATIE