Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...Producten

AUTOFLOW AANBLAASUNIT COMPLEET


De Autoflow aanblaasunit wordt compleet geleverd in doos met een slang, batterijlader, NiCad batterij, riem, transformator en exclusief filterpatronen en een half- of volgelaatsmasker. De luchttoevoer wordt met behulp van een magneetschakelaar ingesteld op 65 liter of 120 liter per minuut. De lichte en compacte uitvoering zorgt voor een groot draagcomfort.

MEER INFORMATIE


AUTOFLOW AANBLAASUNIT COMPLEET (MECHANISCHE SWITCH)


De Autoflow aanblaasunit (mechanische switch) wordt compleet geleverd in doos met een slang, batterijlader, NiCad batterij, riem, transformator en exclusief filterpatronen en een half- of volgelaatsmasker. De Autoflow met mechanische schakelaar kunt u het beste inzetten, indien er op of in de directe nabijheid van de werkplek hoge electrische spanningen aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld bij het lassen.

MEER INFORMATIE


AUTOFLOW AANBLAASUNIT READY-PACK


METEEN AAN DE SLAG!
De Autoflow aanblaasunit Ready-Pack wordt compleet geleverd in doos met de Automask, slang, batterijlader, NiMh batterij, riem, transformator en 2 stuks P3 filterbussen.

MEER INFORMATIE


PROFLOW2 SC/HD AANBLAASUNIT


De Proflow2 SC aanblaasunit mag terecht een intelligent apparaat worden genoemd! De ingebouwde microprocessor zorgt voor een foutloze werking en geeft digitaal informatie over de status van de Proflow2 SC.  Voorzien van twee 40 mm schroefdraadaansluitingen voor de Pro2000 filterbussen en een luchtopbrengst van 120 liter per minuut. De behuizing is van lichtgewicht en sterk PU, dat water- en stofdicht is. De PU behuizing biedt een hoge slag- en slijtvastheid en chemische bestendigheid. De NiCad batterij is geïntegreerd in het aanblaasfilter.

MEER INFORMATIE


PROFLOW2 SC/HD AANBLAASUNIT READY-PACK


METEEN AAN DE SLAG!
De Proflow2 SC aanblaasunit mag terecht een intelligent apparaat worden genoemd! Het heeft twee 40 mm schroefdraadaansluitingen voor de Pro2000 filterbussen en een luchtopbrengst van 120 liter per minuut. De behuizing is van lichtgewicht en sterk PU, dat water- en stofdicht is (je kunt er zelfs mee douchen!). De PU behuizing biedt een hoge slag- en slijtvastheid en chemische bestendigheid. De NiCad batterij is geïntegreerd in het aanblaasfilter.

MEER INFORMATIE


PROFLOW EX AANBLAASUNIT


De Proflow2 EX beschikt over dezelfde uitstekende eigenschappen als de Proflow2, maar is ook explosieveilig volgens de Ex II 2GD EEx ib IIC T3 (ATEX). En dat maakt de Proflow2 nog breder inzetbaar.

MEER INFORMATIE