Hütter Veiligheid heeft een aantal in de praktijk beproefde filterpanelen in het assortiment, die zijn bedoeld om bedrijfslucht geschikt te maken voor ademlucht. Voor de keuze van het juiste filterpaneel zijn de kwaliteit van de beschikbare lucht en de hoeveelheid benodigde lucht bepalend. Dit is gemakkelijk vast te stellen aan de hand van het aantal gebruikers en de gewenste bescherming. Een halfmasker op perslucht heeft veel minder lucht nodig dan een compleet geventileerd pak. De capaciteit van het filterpaneel is dus zeer belangrijk! En wilt u het paneel stationair aan de muur bevestigen of wilt u het paneel als verdeelpaneel binnen de werkruimte brengen? Wij helpen u graag met de opzet van uw systeem.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...
Producten

FILTERBELT


De filterbelt is een praktische en kosteneffectieve oplossing. Met de filterbelt kan, bij geschikte luchtkwaliteit, één slang voor zowel de toevoer van ademlucht als hoge druk worden gebruikt.

MEER INFORMATIE


REGULATEURRIEM


Deze riem is voorzien van een regulateur van messing, die de drager de mogelijkheid geeft de persluchttoevoer naar behoefte in te stellen. Aan de invoerzijde van de regulateur zit een 'female' snelkoppeling voor aansluiting van de luchtslang.

MEER INFORMATIE


KESAF CONNECTOR VOOR SARI VOLGELAATSMASKER


Met behulp van de Kesaf connector kan het Sari volgelaatsmasker worden aangesloten op een persluchtleiding voor ademlucht. De connector bestaat uit een  schroefconnector en een rubber slang met snelkoppeling voor aansluiting aan de Scott regulateurriem.

MEER INFORMATIE


SCOPE CRUSADER


EEN UNIEK EN BIJZONDER PRODUCT! WINNAAR SMART AWARD 2001
 

De Scope Crusader biedt onafhankelijke adembescherming in combinatie met een gelaatsscherm. Het masker is speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruikerscomfort en is inzetbaar bij o.a. verfspuiten en lichte coating- en oppervlaktebehandelingen.

Nominale Protectie Factor : 200, klasse III

MEER INFORMATIE


FILTERPANEEL PBAS


EEN ABSOLUTE AANRADER!
Dit uiterst compacte en zeer handig draagbare filterset die ademlucht levert, bestaat uit een voorfilter, een olie- en waterafscheider en een koolfilter.

MEER INFORMATIE


HASPEL

De slanghaspel is voorzien van 10 meter persluchtslang en wordt  geleverd met een zwenkbare muurbeugel.

MEER INFORMATIE