Advies, voorlichting en instructie

Voor het goed opzetten van een systeem voor luchtkleding komt veel kijken! Geventileerde luchtkleding wordt merendeels in zeer gezondheidsbedreigende situaties ingezet. Daarom is het belangrijk dat de pakdragers voorgelicht worden, dat er geoefend wordt met aan- en uittrekken, douchen en schoonmaken. Kortom, het hele proces kan alleen goed uitgevoerd worden met een grondige aanpak en opzet van procedures. Hütter Veiligheid kan u daarbij van dienst zijn. U kunt een aantal taken geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij hebben niet alleen de ervaring, maar ook de mogelijkheden!

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...Producten

PLYSU LUCHTKAPPEN


Deze comfortabele verse luchtkap is een uitstekende oplossing als onafhankelijke adembescherming, gezichtsbescherming en koeling gewenst is. De kap is gemaakt van optisch helder PVS en biedt een zeer breed gezichtsveld. De luchtkap is leverbaar in de materialen Wavelock en Hypalon.
Nominale Protectie Factor : 2000

MEER INFORMATIE


PLYSU HALFPAKKEN


Bij adembescherming in combinatie met bescherming van uw bovenlichaam tegen invloeden van stoffen of chemicaliën, is het verse lucht halfpak een goede oplossing.
Nominale Protect Factor : 2000

MEER INFORMATIE


PLYSU LUCHTPAKKEN


Het Plysu lucht- en gasdichte, geventileerde pak biedt een optimale bescherming tegen giftige gassen, dampen, chemicaliën en andere gezondheidsbedreigende stoffen. In het luchtpak wordt u geheel voorzien van ademlucht en koelingslucht en is het gehele lichaam beschermd. Het materiaal Wavelock is redelijk sterk, lichter en soepeler dan het Duraskin luchtpak.
Nominale Protectie Factor : 10000

MEER INFORMATIE


PLYSU LUCHTPAK NUCLEAIR

Het Pro-combi luchtpak voor de nucleaire industrie is geschikt voor eenmalig gebruik. Het luchtpak biedt goede bewegingsvrijheid, optimaal zicht en een hoge beschermingsfactor (APF 200). Een uitstekende oplossing wanneer reiniging van een luchtpak te gecompliceerd is of te hoge kosten met zich meebrengt.

MEER INFORMATIE


AIRBELTS VOOR LUCHTKAP EN LUCHTPAKKEN


LET OP!
De airbelt gebruikt u in combinatie met de luchtkap, halfpak en complete luchtpakken. Dit artikel is los leverbaar in twee uitvoeringen: voor de luchtkap en het halfpak en voor het luchtpak.

 

MEER INFORMATIE