Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...Valbescherming

ANKERPUNTEN / LIJNSYSTEMEN


Voor valbescherming bij uitstek geldt dat het geheel zo sterk is als de zwakste schakel. Van ankerpunt tot harnasgordel, elk onderdeel moet zijn afgestemd op de situatie waarin het toegepast wordt. In ons programma ankerpunten treft u voor nagenoeg elke situatie, ondergrond en toepassing een geschikt ankerpunt.

MEER INFORMATIE

HARNASGORDELS


Incidenteel of bijna elke dag? Hoe vaak en hoe lang draagt u uw harnasgordel? Veilig werken begint met een goede uitrusting. Een comfortabel en functioneel harnasgordel zorgt voor veiligheid en gebruiksgemak. Kies uit ons assortiment de harnasgordel die past bij uw situatie.MEER INFORMATIE

REDDINGSSYSTEMEN


Een val op hoogte! Gelukkig was de valbeveiliging geregeld. Uw collega hangt in zijn harnasgordel naast het gebouw waar hij net nog op stond. Maar wat nu? Hoe kan er snel en adequaat hulp worden geboden. Kijk naar onze mogelijkheden voor redding na een val.


MEER INFORMATIE

VAL- EN LEEFLIJNEN


Val- en leeflijnen zijn de verbinding tussen het ankerpunt en het harnasgordel. Wij leveren een uitgebreid programma; van korte vallijnen (tot 2 meter) met valdemper tot lange leeflijnen (verstelbare maximale lengte tot 10 meter) om binnen de veilige zone op het dak te kunnen werken.

MEER INFORMATIE

KARABIJN- EN STEIGERHAKEN


Voor  het snel en betrouwbaar koppelen van ankerpunt, veiligheidslijn en harnasgordel. Verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen.


MEER INFORMATIE

VALSTOPBLOKKEN


Valstopblokken bieden veel voordelen; een grote mate van bewegingsvrijheid en toch een constante verankering tijdens het werk. Van kleine, lichte valstopblokken tot ‘heavy duty’ modellen voor het ‘zwaardere werk’.

MEER INFORMATIE

OVERIGE VALBESCHERMING


Valbescherming blijft maatwerk. En daar is ons productengamma op afgestemd. Met oplossingen die aansluiten bij uw situatie. Denk daarbij aan hekwerk, (kooi)ladders en valbeveiliging hiervoor, maar ook samengetelde sets met harnasgordels, vallijnen etc. Kortom, vele mogelijkheden om invulling te geven aan uw specifieke wensen.

MEER INFORMATIE