Hütter Veiligheid is van oudsher gespecialiseerd in beschermingsartikelen, met als specialisatie o.a. gezichtsbescherming. Als opticiens (sinds 1909) weten wij als geen ander hoe belangrijk veiligheidsbrillen dagelijks voor de gebruikers zijn.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...


Producten

VEILIGHEIDSBRIL LONDON


De London is een stijlvolle en eigentijdse veiligheidsbril. Voorzien van silicone neuspads voor een comfortabele aansluiting op de neus. Wordt geleverd met kunststof (CR39) hard gecoate veiligheidsglazen, afneembare zijkapjes, schoonmaakdoekje en luxe etui.

MEER INFORMATIE


VEILIGHEIDSBRIL PARIJS


De Parijs is unisex model. Een elegante veiligheidsbril met afgeronde glazen. Dit is het kleinste montuur uit de collectie en wordt geleverd met kunststof (CR39) hard gecoate veiligheidsglazen, afneembare zijkapjes, schoonmaakdoekje en luxe etui. Leverbaar in de kleuren brons en goud.

MEER INFORMATIE


VEILIGHEIDSBRIL PRAAG


De Praag is een stevige veiligheidsbril met een rechte bovenlijn en neusbrug. De meest gekozen veiligheidsbril uit de collectie wordt geleverd met kunststof (CR39) hard gecoate veiligheidsglazen, afneembare zijkapjes, schoonmaakdoekje en luxe etui. Leverbaar in de kleuren brons, gun en zwart.

MEER INFORMATIE


VEILIGHEIDSBRIL WENEN MAAT 50


Model Wenen (maat 50) is een robuuste veiligheidsbril, voorzien van een dubbele neusbrug en flexibele oorveren. Dit klassieke model zal velen aanspreken. Wordt geleverd met kunststof (CR39) hard gecoate veiligheidsglazen, afneembare zijkapjes, schoonmaakdoekje en luxe etui. Leverbaar in de kleuren zilver en goud.

MEER INFORMATIE


VEILIGHEIDSBRIL WENEN MAAT 52


Model Wenen (grotere maat: maat 52) is een robuuste veiligheidsbril, voorzien van een dubbele neusbrug en flexibele oorveren. Dit klassieke model zal velen aanspreken. Wordt geleverd met kunststof (CR39) hard gecoate veiligheidsglazen, afneembare zijkapjes, schoonmaakdoekje en luxe etui. Leverbaar in de kleuren zilver en goud.

MEER INFORMATIE