Het aanbrengen van veilige en betrouwbare ankerpunten is mogelijk dankzij het uitgebreide assortiment materialen dat Hütter Veiligheid hiervoor levert.

Een juiste balans tussen voldoende bewegingsvrijheid en optimale zekerheid is belangrijk. Het snel kunnen aanbrengen van een tijdelijk ankerpunt verlaagt de drempel voor het inzetten van valbescherming.

Permanente ankerpunten of -systemen bieden de gebruiker steeds de benodigde veiligheid. Op veel gebouwen en installaties ontbreken deze voorzieningen. Gebouweigenaren, -beheerders en -gebruikers zouden moeten samenwerken om de juiste valbeschermingsvoorzieningen permanent beschikbaar te hebben.

Voor elke situatie vinden we samen met u de juiste oplossing. Bel ons voor nader overleg of meer informatie.


Producten

SCOPE MULTI SA


Dé nieuwe generatie valbescherming met unieke voordelen.  De Scope Multi SA (Single Anchor point) is een nieuw ontwikkeld en beproefd systeem voor valbescherming voor dakgebruikers op platte daken. Geschikt voor 2 personen en voor gebruik met een tijdelijke lijn conform EN795 klasse B.

MEER INFORMATIE


SCOPE MULTI DP


Dé nieuwe generatie valbescherming met unieke voordelen.  De Scope Multi DP (Dynamic Post) is een nieuw ontwikkeld en beproefd systeem voor valbescherming voor dakgebruikers op platte daken. Geschikt voor 2 personen en voor gebruik met een tijdelijke lijn conform EN795 klasse B.

MEER INFORMATIE


SCOPE MULTI DP LIJNSYSTEEM


TIJD VOOR INNOVATIE!
Na het produceren en succesvol vermarkten van de Scope Multi als enkel ankerpunt, is als logisch vervolg, de ontwikkeling van een dynamische paal in gang gezet en nu dus ook als permanent lijnsysteem leverbaar!  

MEER INFORMATIE


BODYGUARD ANKERPUNT


Het 'Bodyguard' ankerpunt verschilt van de gangbare ankerpunten doordat het óp de dakbedekking wordt aangebracht en constructief aan de ondergrond wordt bevestigd. De 'Bodyguard' is de voorloper op het vernieuwde innovatieve ankerpunt de Scope Multi.

MEER INFORMATIE


EVOLUTION™ HORIZONTAAL LIJNSYSTEEM


Dit moderne, veelzijdige en complete systeem zorgt voor een uitstekende toepassing op de meest voorkomende daken. Het Evolution ankerpaaltje kan bijvoorbeeld gemonteerd worden op zowel (vol)betonnen als metalen daken.

MEER INFORMATIE


SECURIFIL HORIZONTAAL LIJNSYSTEEM


Een Securifil systeem bestaat uit twee eindstukken, een energieabsorber, één of meerdere tussenbevestigingen en een staalkabel. Ook zijn er verschillende ankerpaaltjes, diverse muurbevestigingen en hoekstukken voor inwendige en uitwendige bevestiging beschikbaar.

MEER INFORMATIE


DIMON DAKANKERS (HAAK)


Hütter Veiligheid biedt u een uitgebreid assortiment dakankers, die voldoen aan de EN 795 voor ankerpunten en combinaties van ankerpunt/ dakhaak die ook aan EN 517 voor ladders voldoen.

MEER INFORMATIE


DIMOS DAKANKERS (STAAFDRAGER)


Hütter Veiligheid biedt u een uitgebreid assortiment dakankers, die voldoen aan de EN 795 voor ankerpunten. Standaard gegalvaniseerd maar ook in RVS (op aanvraag) leverbaar.

MEER INFORMATIE


VERSTELBAAR ANKER TROLLEY

De verstelbare ankertrolley is de oplossing voor valbescherming op platte daken. Met de ankertrolley kan op eenvoudige wijze valbeveiliging over een groot dakoppervlak worden gerealiseerd door gebruik te maken van bestaande H-profielen, bijvoorbeeld van een gevelonderhoudsinstallatie.

MEER INFORMATIE


RAILBOY BUISRAIL


Veel gebouwen zijn uitgerust met een gevelonderhoudsinstallatie. De Railboy buisrail is geschikt voor zowel het buisprofiel, als het HPE- en het IPE-profiel. Het is gemaakt van aluminium en door zijn lichte gewicht en geringe afmeting gemakkelijk mee te nemen.

MEER INFORMATIE