Welke gordel is voor uw werk het best geschikt?
Allereerst is het belangrijk om vast te stellen of u veel op hoogte werkt of slechts zo nu en dan. En vervolgens welke functies van het harnas u nodig heeft. Comfort en goede pasvorm zijn daarbij zeer belangrijk. Heeft u advies hierover nodig, wij zijn u graag van dienst.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...Producten

HARNASGORDEL PN11


1-punt harnasgordel
Bijzonder laag geprijsde full-body harnasgordel met polyesterriem van 45mm. Dit (basis) harnasgordel is voorzien van een D-ring op de rug en verstelbare bandjes op de dij.

MEER INFORMATIE


HARNASGORDEL AB17530


1-punt harnasgordel
Op zoek naar een zeer economisch (basis) harnasgordel? De AB1750 harnasgordel biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is dan ook een echte aanrader!

MEER INFORMATIE


ERGO HARNASGORDEL


2-punts harnasgordel
Voor wie een goed en gemakkelijk harnasgordel nodig heeft voor verschillende toepassingen. De Ergo (2-punts) harnasgordel biedt een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

MEER INFORMATIE


HARNASGORDEL PN23


3-punts harnasgordel
Zeer laag geprijsde full-body harnasgordel met polyesterriem van 45mm. Dit harnasgordel is voorzien van een D-ring op de rug en twee D-ringen aan de voorzijde.

MEER INFORMATIE


HARNASGORDEL AB102


3-punts harnasgordel
Een prima harnasgordel, voorzien van een D- ring aan de achterzijde en twee D-ringen aan de voorzijde op de schouders.

MEER INFORMATIE


HARNASGORDEL PN56


4-punts harnasgordel
Bijzonder laag geprijsd en comfortabel full-body harnasgordel met polyesterriem van 45mm. Voldoet aan de EN361 en EN358 norm.

MEER INFORMATIE


PETZL NEWTON FAST JAK


De Petzl Newton Fast Jak antival- en werkpositioneringgordel is het meest aangepast aan werksituaties op hoogte en garandeert een optimaal comfort.

MEER INFORMATIE


EXOFIT NEX™ HARNASGORDEL


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
De ExoFit NEX™ is op dit moment de meest revolutionaire full-body harnas. Het harnas heeft een zeer hoog niveau van comfort, functionaliteit en duurzaamheid die nog nooit eerder is ervaren.

MEER INFORMATIE