Hütter : "Gehoorschade is een langzaam proces en eenmaal opgelopen gehoorschade herstelt zich nooit meer".

Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...

Producten

DECIDAMP 2 OORDOPPEN


EEN UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING!
Onderhoudsvrije (wegwerp) oordopjes van akoestisch schuim. Per paar hygiënisch verpakt in handige dispenserdoos, totale inhoud 200 paar.

MEER INFORMATIE


DECI 4200 OORDOPPEN


Onderhoudsvrije (wegwerp) oordopjes van niet-irriterend polyurethaan. Gemakkelijk in het oor te brengen, biedt een goed draagcomfort en een uitstekende demping. Per paar verpakt in handige dispenserdoos, totale inhoud 200 paar.

MEER INFORMATIE


DECI 4300 OORDOPPEN MET BEUGEL


De 4300 is een gunstig geprijsde gehoorbeugel, die geschikt is voor uiteenlopende werkomstandigheden. De thermoplastic oordopjes sluiten de gehoorgang goed af en zorgen voor een effectieve demping.

MEER INFORMATIE


PELTOR OPTIME I - H510A GEHOORKAP


Populaire gehoorkap voor een groot aantal toepassingen. Geschikt voor lichte mechanische werkzaamheden, textielindustrie, walserijen, vakscholen en dergelijke. Gewicht ca. 150 gram. Kleur: band zwart, schelpen geel.

 

MEER INFORMATIE


PELTOR OPTIME I - H510P3E GEHOORKAP


De helmbevestigingsversie van de Optime I. Populaire gehoorkap voor een groot aantal toepassingen. Geschikt voor lichte mechanische werkzaamheden, textielindustrie, walserijen, vakscholen en dergelijke. Gewicht ca. 150 gram. Kleur: band zwart, schelpen geel.

 

MEER INFORMATIE


PELTOR OPTIME II - H520A GEHOORKAP


UITSTEKEND EN COMFORTABEL PRODUCT!
De Peltor Optime II is de meest toegepaste en veelzijdigste gehoorkap uit het Peltor programma. Door de combinatie van schuimrubber en oliegevulde oorringen draagt de Optime II bijzonder comfortabel
.

MEER INFORMATIE


PELTOR OPTIME II - H520P3E GEHOORKAP


De Peltor Optime II is de meest toegepaste en meest veelzijdige gehoorkap uit het Peltor programma. Door de combinatie van schuimrubber en oliegevulde oorringen draagt de Optime II bijzonder comfortabel. Dit exemplaar is te gebruiken op de Peltor veiligheidshelmen.

MEER INFORMATIE


PELTOR OPTIME III - H540A GEHOORKAP


Voor omgevingen met veel lawaai heeft Peltor de twin (dubbele) schelpen gehoorbeschermer ontwikkeld. Speciaal om in de lage en de hoge frequenties een optimale demping te kunnen krijgen.

MEER INFORMATIE


PELTOR OPTIME III - H540P3E GEHOORKAP


Voor omgevingen met veel lawaai heeft Peltor de twin (dubbele) schelpen gehoorbeschermer ontwikkeld. Speciaal om in de lage en de hoge frequenties een optimale demping te kunnen krijgen. De Optime III is tevens als gehoorkap voor op veiligheidshelmen te gebruiken.

MEER INFORMATIE


GEHOORKAP EC10 TBV PROCAP ADEMBESCHERMINGSHELM

MEER INFORMATIE