Hoeveel keren per dag gebruikt u uw handen? Dat beseft u pas als u een wondje aan de hand of vingers hebt. Uw handen heeft u de hele dag nodig.

De kosten van arbeidsverzuim door letsel – waaronder aan de handen – zijn hoog. Er gebeuren niet alleen mechanische ongelukken, maar de chemische risico's verdienen ook de nodige aandacht. Het kiezen van de juiste handschoen voor de verschillende werkzaamheden is belangrijk. Soms biedt de goedkoopste handschoen de juiste handbescherming, maar zeker bij grotere risico's is een kwalitatief betere en daardoor veelal wat duurdere handschoen aan te bevelen. Daarnaast is handhygiëne zeer belangrijk. Regelmatig de handschoenen wisselen is zeker geen luxe. Een functioneel en kwalitatief goed handbeschermingsprogramma is een noodzaak en bespaart u tijd, moeite en geld. Wij helpen u graag een handje!

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...

Producten

WEGWERPHANDSCHOENEN


Multifunctionele handschoenen voor eenmalig gebruik. De wegwerphandschoenen bieden bescherming tegen vuil en viezigheid en (in sommige uitvoeringen) tegen spatten van oplosmiddelen en lichte chemicaliën.

MEER INFORMATIE


KATOENEN HANDSCHOENEN


Katoenen handschoenen bieden een uitstekend draagcomfort en goede vingergevoeligheid. Prettige werkhandschoenen met een brede gebruikstoepassing.

MEER INFORMATIE


LEDEREN WERKHANDSCHOENEN


De lederen werkhandschoenen zijn de meest gebruikte werkhandschoenen voor algemeen gebruik. Sterke, soepele handschoenen met een prima pasvorm. Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende leerkwaliteiten leverbaar.

MEER INFORMATIE


RUBBEREN WERKHANDSCHOENEN


Afhankelijk van de materiaalsoort kennen de rubberen werkhandschoenen een wat meer specifieke toepassing. Voor advies over materiaal en toepassing kunt u altijd contact met ons opnemen.

MEER INFORMATIE


GECOATE WERKHANDSCHOENEN


Gedompelde of gecoate handschoenen op een onderlaag van katoen of tricot zijn niet meer weg te denken als handbescherming. Zeker bij het aanpakken en behandelen van met olie besmeurde of vochtige voorwerpen of oppervlakken. Ook bieden de meeste uitvoeringen bescherming tegen chemicaliën. Beschikbaar in lichte - tot zware uitvoering voor ruw werk.

MEER INFORMATIE


CHEMISCH BESTENDIGE WERKHANDSCHOENEN


Ons programma chemisch bestendige handschoenen omvat handschoenen in drie materiaalsoorten; Silvershield, Butyl en Viton. Voor uitstekende chemische resistentie kiest u de handschoen die past bij uw werkzaamheden.

MEER INFORMATIE


SNIJBESTENDIGE WERKHANDSCHOENEN


Snijbestendige handschoenen bieden uitstekende bescherming tegen scherpe voorwerpen, zorgen voor een goede grip en dankzij de fijne brei bieden ze een uitstekend draagcomfort.

MEER INFORMATIE


THERMISCHE WERKHANDSCHOENEN


Bescherm uw handen met de juiste handschoenen tegen zowel koude als extreme hitte. Van temperaturen van –20 °C tot 350 °C. Wij adviseren u graag over de juiste handschoenen voor uw werkzaamheden.

MEER INFORMATIE


DRYBOX HANDSCHOENEN


Drybox handschoenen zijn schouderlange handschoenen om op handschoenenkasten, laboratoriumboxen, couveuses of kiemvrije kasten te bevestigen. De Drybox handschoenen munten uit in flexibiliteit en UV-bestendigheid. Enkele modellen zijn ook ozonbestendig.

 

MEER INFORMATIE