Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...

Producten

STOOTPET


Een stootpet is geen veiligheidshelm, maar een kleine, comfortabele helm die de drager beschermt tegen hoofdschade door het stoten tegen scherpe voorwerpen.

MEER INFORMATIE


VOSS INAP MASTER 4-PTS VEILIGHEIDSHELM


Zeer comfortabele en prijsbewuste veiligheidshelm met 4-punts binnenwerk. De helm is voorzien van ventilatieopening, regenwaterafvoer en zijopening voor gehoorbescherming. Dit artikel is in diverse kleuren leverbaar.

MEER INFORMATIE


VOSS INAP MASTER 6-PTS VEILIGHEIDSHELM


Zeer comfortabele en prijsbewuste veiligheidshelm met 6-punts binnenwerk. De helm is voorzien van ventilatieopening, regenwaterafvoer en zijopening voor gehoorbescherming. Dit artikel is in diverse kleuren (standaard geel en wit) leverbaar.

MEER INFORMATIE


VOSS INAP MASTER 4-PTS VEILIGHEIDSHELM / DRAAIKNOP


Veiligheidshelm met 4-punts binnenwerk en voorzien van handige draaiknop voor het afstellen van de maat. De helm is voorzien van ventilatieopening, regenwaterafvoer en zijopening voor gehoorbescherming. Dit artikel is in diverse kleuren leverbaar.

MEER INFORMATIE


VOSS INAP MASTER 6-PTS VEILIGHEIDSHELM / DRAAIKNOP


Veiligheidshelm met 6-punts binnenwerk en voorzien van handige draaiknop voor het afstellen van de maat. In diverse kleuren (standaard geel en wit) leverbaar.

MEER INFORMATIE


PELTOR G22D VEILIGHEIDSHELMEN


Uiterst lichte (315 gram) UV-bestendige veiligheidshelm van ABS. Voorzien van ventilatieopening en zijopening voor gehoorbescherming. Leverbaar in diverse kleuren.

MEER INFORMATIE