Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...

Producten

WEGWERPKLEDING


Eénmalige of zeer vieze werkomstandigheden? Wegwerpkleding kan dan de oplossing bieden. Kijk naar ons programma overalls, jassen en overschoenen.

MEER INFORMATIE


CHEMISCH BESTENDIGE KLEDING


In het algemeen kunt u voor kleine spatten van verdunde, niet te agressieve of gevaarlijke chemicaliën een resistent stoffen weefsel gebruiken. Wanneer vloeistofdichte kleding noodzakelijk is, moet een keuze gemaakt worden op basis van resistentie en doordringbaarheid. Wij helpen u graag met uw keuze.

MEER INFORMATIE


SIGNAALKLEDING


Signaalkleding moet voldoen aan de EN471 norm, eventueel aangevuld met RWS-eisen. Het dragen van signaalkleding is verplicht bij werk op/aan de openbare weg. Zorgen voor zichtbaarheid is zorgen voor uw eigen veiligheid.

MEER INFORMATIE


REGENKLEDING


Koude en natte dagen kennen we wel in Nederland. Gelukkig is er een breed assortiment regenkleding beschikbaar. Zo blijft u warm en droog, ook als u met slecht weer naar buiten moet.

MEER INFORMATIE


OVERALLS EN LABJASSEN


Bescherm uw eigen kleding tegen vuil en vet door het dragen van een overall of labjas. In verschillende uitvoeringen en kleuren, al naar gelang de gebruikstoepassing.

MEER INFORMATIE


WERKBROEKEN


Een broek met veel zakken en ritsen, een spijkerbroek, een slijtvaste broek met kniebeschermers, een broek om te lassen. Wij leveren broeken voor elke werksituatie. 

MEER INFORMATIE


WERKJASSEN EN BODYWARMERS


Slijtvast, uitstekend draagcomfort, goede zichtbaarheid, warm, waterdicht en toch ademend. Een jas of bodywarmerdie alle goede eigenschappen in zich verenigd.

MEER INFORMATIE


TRUIEN EN SWEATERS


In het kledingpakket heeft de trui een vaste plek veroverd. Een sweater of polo-sweater, maar ook gebreide truien behoren tot de vaste uitrusting.

MEER INFORMATIE


HEMDEN EN SHIRTS


T-shirts of poloshirts van een uitstekende kwaliteit katoen of katoen/polyester zijn het meeste verkochte onderdeel in het kledingpakket. Uitgevoerd met bedrijfslogo zorgen ze voor een professionele uitstraling en een uitstekend draagcomfort.

MEER INFORMATIE


ONDERGOED EN SOKKEN


Verantwoorde 'sokken van de zaak'. Een klein kledingstuk als een sok of onderbroek is soms een belangrijk onderdeel van de kledinguitrusting en kan bijdragen aan het draagcomfort van de gebruiker!

MEER INFORMATIE