Een compleet programma voor veilig en verantwoord werken! Met Hütter Veiligheid kiest u voor een betrouwbare partner voor valbeveiliging en persoonlijke beschermingsartikelen.

Meer weten?
Heeft u vragen of interesse in één van onze producten en/of diensten? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder, zij zijn te bereiken op...


Overige PBM

BEROEPS- EN VEILIGHEIDSKLEDING


Niet alleen veiligheidskleding voor zomer en winter, maar ook regenkleding, truien, bodywarmers en meer. Het Hütter kledingprogramma is functiegericht opgezet.

MEER INFORMATIE

GEHOORBESCHERMING


Lawaai-doofheid is een veel voorkomende beroepsziekte. Niet nodig, Hütter Veiligheid is u graag behulpzaam bij het kiezen van de juiste gehoorbescherming.

MEER INFORMATIE

GELAATSBESCHERMING


Universele veiligheidsbrillen en diverse gelaatsschermen; ons ruime assortiment biedt u een hoog comfort en juiste bescherming.


MEER INFORMATIE

HANDSCHOENEN


Hoeveel keren per dag gebruikt u uw handen?
Meer dan u denkt; een functioneel en kwalitatief goed programma is een noodzaak. Wij helpen u graag een handje!

MEER INFORMATIE

HOOFDBESCHERMING


De helm kan niet meer over het hoofd worden gezien. Onze helmen zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen, al naar gelang de werkomstandigheden.


MEER INFORMATIE

OOG- EN NOODDOUCHES


Hütter Veiligheid levert een compleet assortiment oog- en nooddouches voor verschillende toepassingen. Met de keuze van de juiste douchevoorziening zijn wij u graag van dienst.

MEER INFORMATIE

VEILIGHEIDSSCHOENEN


Veiligheids- en werkschoenen worden elke dag op grote schaal gedragen. Welke keuze u ook maakt, u kunt vertrouwen op veilige schoenen met een goed loop- en draagcomfort!

MEER INFORMATIE

OVERIGE PRODUCTEN


Niet kunnen vinden wat u zocht? Alle overige persoonlijke beschermings- producten vind u hier!

MEER INFORMATIE