CREATE ACCOUNT

Hütter Safety

Hütter Safety is opgericht in 1909 en heeft een fascinerende historie van optische winkelketen naar fabrikant van valbeschermingsproducten en PBM. Als een van de eerste leveranciers in Nederland heeft Hütter Safety een langdurige ervaring in het ontwikkelen, leveren, adviseren en installeren van valbeschermingsproducten en PBM. Deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van het Scope valbeveiliging assortiment bestaande uit valbeveiligingssystemen en PBM met praktische en innovatieve kenmerken.

Missie

Hütter Safety ontwikkelt, produceert en vermarkt producten om veiliger te kunnen werken. Het is onze missie om de veiligheid van medewerkers tijdens het werk verder te verhogen door het ontwikkelen en leveren van innoverende producten die zich onderscheiden in prijs en kwaliteit. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze commerciële partners te begeleiden en te laten delen in onze kennis van het product, de toepassing ervan, de markt en ontwikkelingen hierin. De kwaliteit van deze dienstverlening wordt bepaald door een goede werkverhoudingen, aandacht voor kwaliteit en een bevredigend rendement voor alle betrokkenen.

Visie

Onze visie is om onderscheidend te zijn door effectiviteit, efficiency, goede en eerlijke zakenethiek, flexibiliteit en dynamiek in de ontwikkeling van veiligheidsproducten. Daarmee wil de onderneming Hütter Safety zich verzekeren van een duurzame groei, winstgevendheid en continuïteit. Het behalen van deze doelen stelt Hütter Safety in staat om te investeren in nieuwe projecten, die in lijn zijn met genoemde missie en de kernwaarden van het bedrijf.

Waarden van Hütter Safety zijn betrokkenheid en toewijding aan

  • kwaliteit
  • klanttevredenheid
  • eerlijk zaken doen
  • verbeteren en constant innoveren
  • het creëren van veiligere werkomgevingen
  • aangaan en onderhouden van langdurige zakelijke relaties

 

 

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over nieuws en aanbiedingen.

Wij nemen uw privacy zeer serieus. Afmelden kan altijd door te klikken op de link onder in de nieuwsbrief.

TOP